B-lactoglobulin from bovine milk 5 g
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Points clés
Milk from dairy cows contains the protein β-lactoglobulin (BLG). It naturally occurs in a number of genetic variants, and the most prevalent bovine variants are BLG A and BLG B. β-Lactoglobulin was used in a cytologic assay for diagnosis of food hypersensitivity in patients with irritable bowel syndrome.
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Milk from dairy cows contains the protein β-lactoglobulin (BLG). It naturally occurs in a number of genetic variants, and the most prevalent bovine variants are BLG A and BLG B. β-Lactoglobulin was used in a cytologic assay for diagnosis of food hypersensitivity in patients with irritable bowel syndrome.
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Caractéristiques
- Certification
- RUO
- Référence fabricant
- L3908-5G
- Code douanier
- 35040090
- Numéro CAS
- 9045-23-2
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Nomenclature INSERM
- NA.NA28
- Code à barre
- oui
- Nomenclature CNRS
- NA28
- Nomenclature DGOS
- LC13AOOO
- Nomenclature Nacres
- NA.28
- Vendu par
- 5 g
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Libellé produit fabricant
- B-lactoglobulin from bovine milk 5g
- Marquage CE DIV
- non
- Nomenclature IRSN
- 273
- Nomenclature CHU
- 18.552
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Référence distributeur
- L3908-5G
- Etat
- lyophilisé
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Autres caractéristiques
- Quality: May not contain folate binding protein; not recommended for folate analysis.
- Soumis à carboglace
- oui
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Température de transport
- Ice
- Quantité
- N/A
- Reprise en cas d’erreur client
- non