Gelatin from cold water fish skin 40-50% in H2O, 1 l
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Points clés
Gelatin is a heterogeneous mixture of water-soluble proteins of high average molecular masses, present in collagen. The proteins are extracted by boiling skin, tendons, ligaments, bones, etc. in water. Gelatin from cold water fish skin has been used in an incubation medium (IM) in immunolabelling of rat brain sections, as a component of rinse buffer in western blotting of various cells, as a blocking agent in immunofluorescent staining of HeLa cells.
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Gelatin is a heterogeneous mixture of water-soluble proteins of high average molecular masses, present in collagen. The proteins are extracted by boiling skin, tendons, ligaments, bones, etc. in water. Gelatin from cold water fish skin has been used in an incubation medium (IM) in immunolabelling of rat brain sections, as a component of rinse buffer in western blotting of various cells, as a blocking agent in immunofluorescent staining of HeLa cells.
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Caractéristiques
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Code douanier
- 35030010
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Libellé produit fabricant
- Gelatin from cold water fish skin 1l
- Etat
- liquide
- Soumis à carboglace
- oui
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Référence fabricant
- G7765-1L
- Quantité
- N/A
- Vendu par
- 1 l
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Température de transport
- Ice
- Numéro CAS
- 9000-70-8
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Certification
- RUO
- Marquage CE DIV
- non
- Référence distributeur
- G7765-1L
- Nomenclature INSERM
- NA.NA28
- Nomenclature CNRS
- NA28
- Nomenclature IRSN
- 273
- Code à barre
- oui
- Nomenclature DGOS
- LC13AOOO
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Nomenclature CHU
- 18.552
- Nomenclature Nacres
- NA.28
- Reprise en cas d’erreur client
- non