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Hemoglobin from bovine blood lyophilized powder, 1 g

Réf. UGAP : 3745525 Réf. Fournisseur : H2500-1G Réf. Constructeur : H2500-1G
Hemoglobin from bovine blood lyophilized powder, 1 g
Hemoglobin from bovine blood lyophilized powder, 1 g
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Points clés

Hemoglobin is the major component of red blood cells, and is responsible for their red color. Its normal concentration in erythrocytes is 34%. Hemoglobin is a globular protein with α and β chains with each 141 and 146 amino acids, respectively. It exist The solubility of α-elastin has been applied to construction of elastin-mimetic biomaterials.

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Description

Hemoglobin is the major component of red blood cells, and is responsible for their red color. Its normal concentration in erythrocytes is 34%. Hemoglobin is a globular protein with α and β chains with each 141 and 146 amino acids, respectively. It exist The solubility of α-elastin has been applied to construction of elastin-mimetic biomaterials.

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Caractéristiques

Lieu de stockage
France et Allemagne
Etat
lyophilisé
Nomenclature CNRS
NA28
Référence fabricant
H2500-1G
Référence distributeur
H2500-1G
Fournisseur
SIGMA ALDRICH CHIMIE
Marquage CE DIV
non
Température de conservation (°C)
2-8 °C
Certification
RUO
Soumis à carboglace
oui
Température de transport
Ice
Quantité
N/A
Vendu par
1 g
Code douanier
30021200
Nomenclature CEA
SGP01
Marque
SIGMA-ALDRICH
Nomenclature Nacres
NA.28
Libellé produit fabricant
Hemoglobin bovine 1g
Numéro CAS
9008-02-0
Nomenclature IRSN
273
Nomenclature CHU
18.552
Délai de péremption à la date de livraison
12 mois
Nomenclature INSERM
NA.NA28
Code à barre
oui
Nomenclature DGOS
LC13AOOO
Reprise en cas d’erreur client
non