Lactalbumin 2,5 Kg
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Points clés
α-Lactalbumin is a small, globular, whey protein that has been found in all milk studied to date. It is a metalloprotein of approximately 14 kDa produced in the mammary glands. α-Lactalbumin was used in a cytologic assay for diagnosis of food hypersensitivity in patients with irritable bowel syndrome.
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
α-Lactalbumin is a small, globular, whey protein that has been found in all milk studied to date. It is a metalloprotein of approximately 14 kDa produced in the mammary glands. α-Lactalbumin was used in a cytologic assay for diagnosis of food hypersensitivity in patients with irritable bowel syndrome.
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Caractéristiques
- Nomenclature CHU
- 18.552
- Nomenclature Nacres
- NA.28
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Température de transport
- Ice
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Quantité
- N/A
- Vendu par
- 2,5 kg
- Marquage CE DIV
- non
- Code à barre
- oui
- Etat
- solide
- Nomenclature DGOS
- LC13AOOO
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Référence fabricant
- L7252-2.5KG
- Nomenclature INSERM
- NA.NA28
- Libellé produit fabricant
- Lactalbumin 2.5kg
- Certification
- RUO
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Référence distributeur
- L7252-2.5KG
- Nomenclature IRSN
- 273
- Code douanier
- 35022091
- Soumis à carboglace
- oui
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Nomenclature CNRS
- NA28
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Numéro CAS
- 9013-90-5
- Reprise en cas d’erreur client
- non