Gauss

Lactalbumin 2,5 Kg

Réf. UGAP : 3746554 Réf. Fournisseur : L7252-2.5KG Réf. Constructeur : L7252-2.5KG
Lactalbumin 2,5 Kg
Lactalbumin 2,5 Kg
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Points clés

α-Lactalbumin is a small, globular, whey protein that has been found in all milk studied to date. It is a metalloprotein of approximately 14 kDa produced in the mammary glands. α-Lactalbumin was used in a cytologic assay for diagnosis of food hypersensitivity in patients with irritable bowel syndrome.

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Description

α-Lactalbumin is a small, globular, whey protein that has been found in all milk studied to date. It is a metalloprotein of approximately 14 kDa produced in the mammary glands. α-Lactalbumin was used in a cytologic assay for diagnosis of food hypersensitivity in patients with irritable bowel syndrome.

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Caractéristiques

Nomenclature CHU
18.552
Nomenclature Nacres
NA.28
Marque
SIGMA-ALDRICH
Température de transport
Ice
Nomenclature CEA
SGP01
Quantité
N/A
Vendu par
2,5 kg
Marquage CE DIV
non
Code à barre
oui
Etat
solide
Nomenclature DGOS
LC13AOOO
Délai de péremption à la date de livraison
12 mois
Référence fabricant
L7252-2.5KG
Nomenclature INSERM
NA.NA28
Libellé produit fabricant
Lactalbumin 2.5kg
Certification
RUO
Température de conservation (°C)
2-8 °C
Référence distributeur
L7252-2.5KG
Nomenclature IRSN
273
Code douanier
35022091
Soumis à carboglace
oui
Fournisseur
SIGMA ALDRICH CHIMIE
Nomenclature CNRS
NA28
Lieu de stockage
France et Allemagne
Numéro CAS
9013-90-5
Reprise en cas d’erreur client
non