Gauss

Lactalbumin 500 g

Réf. UGAP : 3746555 Réf. Fournisseur : L7252-500G Réf. Constructeur : L7252-500G
Lactalbumin 500 g
Lactalbumin 500 g
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Points clés

α-Lactalbumin is a small, globular, whey protein that has been found in all milk studied to date. It is a metalloprotein of approximately 14 kDa produced in the mammary glands. α-Lactalbumin was used in a cytologic assay for diagnosis of food hypersensitivity in patients with irritable bowel syndrome.

Ce produit est à destination de la recherche uniquement.

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Description

α-Lactalbumin is a small, globular, whey protein that has been found in all milk studied to date. It is a metalloprotein of approximately 14 kDa produced in the mammary glands. α-Lactalbumin was used in a cytologic assay for diagnosis of food hypersensitivity in patients with irritable bowel syndrome.

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Caractéristiques

Code à barre
oui
Nomenclature INSERM
NA.NA28
Code douanier
35022091
Nomenclature CNRS
NA28
Marquage CE DIV
non
Vendu par
500 g
Référence distributeur
L7252-500G
Température de conservation (°C)
2-8 °C
Nomenclature CEA
SGP01
Certification
RUO
Quantité
N/A
Température de transport
Ice
Soumis à carboglace
oui
Marque
SIGMA-ALDRICH
Nomenclature IRSN
273
Nomenclature CHU
18.552
Numéro CAS
9013-90-5
Lieu de stockage
France et Allemagne
Etat
solide
Fournisseur
SIGMA ALDRICH CHIMIE
Délai de péremption à la date de livraison
12 mois
Nomenclature Nacres
NA.28
Référence fabricant
L7252-500G
Libellé produit fabricant
Lactalbumin 500g
Nomenclature DGOS
LC13AOOO
Reprise en cas d’erreur client
non