Mucin type ii 500 g
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Points clés
Mucin is majorly composed of carbohydrate units, crucial for structural architecture and conformation. The monomer of mucin is 640 kDa, with protein contributing to only 20% of the molecular weight. The carbohydrate component is attached to the threonine Mucin from porcine stomach has been used:in the standard curve generation for quantifying mucin-2 generated during mucosal inflammation in miceas a component of digestion fluid solutions in in vitro human digestion modelas a component
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Mucin is majorly composed of carbohydrate units, crucial for structural architecture and conformation. The monomer of mucin is 640 kDa, with protein contributing to only 20% of the molecular weight. The carbohydrate component is attached to the threonine Mucin from porcine stomach has been used:in the standard curve generation for quantifying mucin-2 generated during mucosal inflammation in miceas a component of digestion fluid solutions in in vitro human digestion modelas a component
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Caractéristiques
- Nomenclature CHU
- 18.552
- Nomenclature Nacres
- NA.28
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Numéro CAS
- 84082-64-4
- Température de transport
- Ice
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Quantité
- N/A
- Libellé produit fabricant
- Mucin type ii 500g
- Référence distributeur
- M2378-500G
- Marquage CE DIV
- non
- Code douanier
- 35040090
- Code à barre
- oui
- Etat
- solide
- Nomenclature DGOS
- LC13AOOO
- Nomenclature IFPEN
- NA.28
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Nomenclature INSERM
- NA.NA28
- Référence fabricant
- M2378-500G
- Certification
- RUO
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Vendu par
- 500 g
- Nomenclature IRSN
- 273
- Soumis à carboglace
- oui
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Nomenclature CNRS
- NA28
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Reprise en cas d’erreur client
- non


