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Ribonucleic acid transfer type x-sa fro 2 KU

Réf. UGAP : 3751304 Réf. Fournisseur : R8759-2KU Réf. Constructeur : R8759-2KU
Ribonucleic acid transfer type x-sa fro 2 KU
Ribonucleic acid transfer type x-sa fro 2 KU
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Points clés

Ribonucleic acid, transfer from baker's yeast (S. cerevisiae), Type X-SA, lyophilized powder Ribonucleic acid, transfer from baker's yeast S. cerevisiae may be used as a starting material for the purification of specific amino acyl-tRNA species by methods such as liquid column chromatography or high-performance liquid chromatography (HPLC).

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Description

Ribonucleic acid, transfer from baker's yeast (S. cerevisiae), Type X-SA, lyophilized powder Ribonucleic acid, transfer from baker's yeast S. cerevisiae may be used as a starting material for the purification of specific amino acyl-tRNA species by methods such as liquid column chromatography or high-performance liquid chromatography (HPLC).

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Caractéristiques

Référence fabricant
R8759-2KU
Délai de péremption à la date de livraison
12 mois
Marque
SIGMA-ALDRICH
Soumis à carboglace
oui
Fournisseur
SIGMA ALDRICH CHIMIE
Numéro CAS
9014-25-9
Nomenclature IRSN
273
Référence distributeur
R8759-2KU
Nomenclature Nacres
NA.55
Libellé produit fabricant
Ribonucleic acid transfer type x-sa fro 2ku
Etat
lyophilisé
Code douanier
29349990
Nomenclature DGOS
LD10AOOO
Lieu de stockage
France et Allemagne
Température de conservation (°C)
-20 °C
Code à barre
oui
Nomenclature CNRS
NA55
Nomenclature INSERM
NA.NA55
Vendu par
2 ku
Température de transport
Ice
Certification
RUO
Quantité
N/A
Nomenclature CEA
SGP01
Marquage CE DIV
non
Nomenclature CHU
18.551
Reprise en cas d’erreur client
non