Gauss

Gelatin from cold water fish skin solid, 100 g

Réf. UGAP : 3744232 Réf. Fournisseur : G7041-100G Réf. Constructeur : G7041-100G
Gelatin from cold water fish skin solid, 100 g
Gelatin from cold water fish skin solid, 100 g
Franco de port et d'emballage pour toutes les commandes supérieures à 80€ HT.

Produit ni repris ni échangé excepté en cas d’erreur du prestataire.
La quantité choisie doit être comprise entre 1 et 999 999.

Points clés

Gelatin derived from cold water fish skin has low gelling and melting points. This gelatin will not gel at 10 degree celsius, hence they do not have bloom strength. Gelatin from cold water fish skin has been used in the preparation of water phase. It has also been used to maintain growth in static culture and in flavopiridol treatment and transcript labeling.

Ce produit est à destination de la recherche uniquement.

En savoir plus

Garantie

Garantie 0 Mois

Description

Gelatin derived from cold water fish skin has low gelling and melting points. This gelatin will not gel at 10 degree celsius, hence they do not have bloom strength. Gelatin from cold water fish skin has been used in the preparation of water phase. It has also been used to maintain growth in static culture and in flavopiridol treatment and transcript labeling.

Ce produit est à destination de la recherche uniquement.

Caractéristiques

Libellé produit fabricant
Gelatin from from cold water fish skin 100g
Nomenclature Nacres
NA.75
Nomenclature IFPEN
NA.75
Marque
SIGMA-ALDRICH
Nomenclature CEA
SGP01
Quantité
N/A
Numéro CAS
9000-70-8
Marquage CE DIV
non
Nomenclature CHU
18.551
Nomenclature CNRS
NA75
Etat
solide
Code à barre
oui
Délai de péremption à la date de livraison
12 mois
Référence distributeur
G7041-100G
Certification
RUO
Nomenclature IRSN
273
Référence fabricant
G7041-100G
Nomenclature DGOS
LD11AOOO
Fournisseur
SIGMA ALDRICH CHIMIE
Nomenclature INSERM
NA.NA75
Vendu par
100 g
Code douanier
35030010
Lieu de stockage
France et Allemagne
Température de conservation (°C)
température ambiante °C
Reprise en cas d’erreur client
non