Trypsin inhibitor type ii-o 5 g
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Points clés
Ovomucoid or trypsin inhibitor is an abundant protein in most avian egg whites. The hen′s egg protein is composed of about 186 amino acid residues, and is highly glycosylated. Three tandem domains are each homologous with pancreatic trypsin inhibitor. I Trypsin inhibitor from chicken egg white has been used:to produce denatured, oxidized and deglycosylated ovomucoid and used to stimulate patient derived cell cultures for mapping T cell epitopesto treat nuclei for flow cytometric analysis.&n
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Ovomucoid or trypsin inhibitor is an abundant protein in most avian egg whites. The hen′s egg protein is composed of about 186 amino acid residues, and is highly glycosylated. Three tandem domains are each homologous with pancreatic trypsin inhibitor. I Trypsin inhibitor from chicken egg white has been used:to produce denatured, oxidized and deglycosylated ovomucoid and used to stimulate patient derived cell cultures for mapping T cell epitopesto treat nuclei for flow cytometric analysis.&n
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Caractéristiques
- Nomenclature CNRS
- NA77
- Libellé produit fabricant
- Trypsin inhibitor type ii-o 5g
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Température de transport
- Ice
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Quantité
- N/A
- Nomenclature INSERM
- NA.NA77
- Marquage CE DIV
- non
- Nomenclature CHU
- 18.551
- Code douanier
- 35040090
- Code à barre
- oui
- Etat
- solide
- Numéro CAS
- 9035-81-8
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Référence distributeur
- T9253-5G
- Nomenclature Nacres
- NA.77
- Certification
- RUO
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Nomenclature IRSN
- 273
- Vendu par
- 5 g
- Nomenclature DGOS
- LD11AOOO
- Soumis à carboglace
- oui
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Référence fabricant
- T9253-5G
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Reprise en cas d’erreur client
- non


