Soybean flour type i 500 g
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Points clés
Soybean flour is produced from the leguminous plant, soybean. It is a source of nine essential amino acids and has lesser carbohydrates and fat. Soybean flour is an excellent protein source. It is highly bioavailable and its isoflavone content prevents ca A defatted, slowly available protein nutrient.
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Soybean flour is produced from the leguminous plant, soybean. It is a source of nine essential amino acids and has lesser carbohydrates and fat. Soybean flour is an excellent protein source. It is highly bioavailable and its isoflavone content prevents ca A defatted, slowly available protein nutrient.
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Caractéristiques
- Certification
- RUO
- Nomenclature Nacres
- NA.74
- Nomenclature CHU
- 18.601
- Libellé produit fabricant
- Soybean flour type i 500g
- Référence fabricant
- S9633-500G
- Etat
- solide
- Code à barre
- oui
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Numéro CAS
- 68513-95-1
- Code douanier
- 12081000
- Nomenclature DGOS
- LG10AOOO
- Référence distributeur
- S9633-500G
- Nomenclature CNRS
- NA74
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Quantité
- N/A
- Vendu par
- 500 g
- Marquage CE DIV
- non
- Nomenclature INSERM
- NA.NA74
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Nomenclature IRSN
- 273
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Reprise en cas d’erreur client
- non