Corn steep liquor, 2,5 kg
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Points clés
Corn steep liquor, a by-product of the corn wet-milling industry consists of 50% water and several ingredients like, sugars and proteins. It is a viscous liquid by-product with a pH of 3.7 to 4.1. Corn steep liquor has been used:as a component in broth to act as indicator for starch utilizationas a component in fermentation medium, low-cost medium and in LB medium for the simultaneous saccharification and co-fermentation (SSCF) testas
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Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Corn steep liquor, a by-product of the corn wet-milling industry consists of 50% water and several ingredients like, sugars and proteins. It is a viscous liquid by-product with a pH of 3.7 to 4.1. Corn steep liquor has been used:as a component in broth to act as indicator for starch utilizationas a component in fermentation medium, low-cost medium and in LB medium for the simultaneous saccharification and co-fermentation (SSCF) testas
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Caractéristiques
- Référence fabricant
- C4648-2.5KG
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Nomenclature Nacres
- NA.56
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Nomenclature CHU
- 18.551
- Marquage CE DIV
- non
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Certification
- RUO
- Soumis à carboglace
- oui
- Nomenclature INSERM
- NA.NA56
- Libellé produit fabricant
- Corn steep liquor 2.5kg
- Température de transport
- Ice
- Quantité
- N/A
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Référence distributeur
- C4648-2.5KG
- Code douanier
- 23031090
- Numéro CAS
- 66071-94-1
- Nomenclature IRSN
- 273
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Code à barre
- oui
- Nomenclature CNRS
- NA56
- Nomenclature DGOS
- LD10AOOO
- Vendu par
- 2,5 kg
- Etat
- liquide
- Reprise en cas d’erreur client
- non


