Lectin from lycopersicon esculentum (to 1 mg
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Points clés
Lectins are carbohydrate binding proteins. Lectin from Lycopersicon esculentum (LEA) binds strongly to polylactosamine oligosaccharides. It is the major component of endothelial and epithelial cell surface carbohydrate. Lectin from Lycopersicon esculentum (tomato) has been used:for immunofluorescence stainingfor the quantification of vascular perfusionfor the evaluation of gel perfusion efficiency
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Lectins are carbohydrate binding proteins. Lectin from Lycopersicon esculentum (LEA) binds strongly to polylactosamine oligosaccharides. It is the major component of endothelial and epithelial cell surface carbohydrate. Lectin from Lycopersicon esculentum (tomato) has been used:for immunofluorescence stainingfor the quantification of vascular perfusionfor the evaluation of gel perfusion efficiency
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Caractéristiques
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Etat
- liquide
- Soumis à carboglace
- oui
- Code douanier
- 35040090
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Quantité
- N/A
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Température de transport
- Ice
- Nomenclature INSERM
- NA.NA32
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Certification
- RUO
- Référence fabricant
- L0401-1MG
- Marquage CE DIV
- non
- Nomenclature CHU
- 18.551
- Vendu par
- 1 mg
- Nomenclature IRSN
- 273
- Référence distributeur
- L0401-1MG
- Nomenclature DGOS
- LD10AOOO
- Code à barre
- oui
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Nomenclature Nacres
- NA.32
- Libellé produit fabricant
- Lectin from lycopersicon esculentum (to 1mg
- Nomenclature CNRS
- NA32
- Reprise en cas d’erreur client
- non


