Lectin from triticum vulgaris biotin la 1 mg
Produit ni repris ni échangé excepté en cas d’erreur du prestataire.
Points clés
Wheat germ lectin (WGA) from Triticum vulgaris exists as a homodimer and has multiple N-acetyl glucosamine (GlcNAc) binding sites. It is resistant to protein denaturation agents and is used for the detection of O-GlcNAc proteins. WGA binding to N-glycolyl Lectin from Triticum vulgaris (wheat) has been used:in lectin binding assay of samples from intrauterine stages of filarial parasitesin the histological studies of mice myocytesfor the generation bead-biotin-WGA complex with Dynabeads
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Wheat germ lectin (WGA) from Triticum vulgaris exists as a homodimer and has multiple N-acetyl glucosamine (GlcNAc) binding sites. It is resistant to protein denaturation agents and is used for the detection of O-GlcNAc proteins. WGA binding to N-glycolyl Lectin from Triticum vulgaris (wheat) has been used:in lectin binding assay of samples from intrauterine stages of filarial parasitesin the histological studies of mice myocytesfor the generation bead-biotin-WGA complex with Dynabeads
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Caractéristiques
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Nomenclature INSERM
- NA.NA32
- Température de transport
- Ice
- Nomenclature CNRS
- NA32
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Quantité
- N/A
- Marquage CE DIV
- non
- Nomenclature CHU
- 18.551
- Code douanier
- 35040090
- Code à barre
- oui
- Libellé produit fabricant
- Lectin from triticum vulgaris biotin la 1mg
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Nomenclature Nacres
- NA.32
- Nomenclature DGOS
- LD10AOOO
- Etat
- lyophilisé
- Certification
- RUO
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Référence distributeur
- L5142-1MG
- Nomenclature IRSN
- 273
- Vendu par
- 1 mg
- Soumis à carboglace
- oui
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Référence fabricant
- L5142-1MG
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Reprise en cas d’erreur client
- non


