A-amylase from bacillus species 1 MU
Produit ni repris ni échangé excepté en cas d’erreur du prestataire.
Points clés
alpha-Amylase from Bacillus sp., powder, >=400 units/mg protein (Lowry) α-Amylase is used to hydrolyze α bonds of α-linked polysaccharides, such as starch and glycogen. α-Amylase, from Sigma, has been used in various plant studies, such as metabolism studies in Arabidopsis . α-has also been also used to study the ability
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
alpha-Amylase from Bacillus sp., powder, >=400 units/mg protein (Lowry) α-Amylase is used to hydrolyze α bonds of α-linked polysaccharides, such as starch and glycogen. α-Amylase, from Sigma, has been used in various plant studies, such as metabolism studies in Arabidopsis . α-has also been also used to study the ability
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Caractéristiques
- Nomenclature Nacres
- NA.54
- Libellé produit fabricant
- A-amylase from bacillus species 1mu
- Etat
- solide
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Soumis à carboglace
- oui
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Nomenclature IRSN
- 273
- Vendu par
- 1 mu
- Référence distributeur
- A6814-1MU
- Numéro CAS
- 9000-90-2
- Nomenclature DGOS
- LD10AOOO
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Code douanier
- 35079090
- Nomenclature INSERM
- NA.NA54
- Température de conservation (°C)
- -20 °C
- Code à barre
- oui
- Température de transport
- Ice
- Référence fabricant
- A6814-1MU
- Certification
- RUO
- Autres caractéristiques
- Quality: Contains starch as an extender.
- Quantité
- N/A
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Nomenclature CNRS
- NA54
- Nomenclature CHU
- 18.551
- Marquage CE DIV
- non
- Reprise en cas d’erreur client
- non