alpha-Amylase from hog pancreas powder, 50 U/mg, 25 g
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Points clés
Pancreatic α-amylase is produced by the pancreatic acinar cells and released into the duodenum. It is a major molecule of pancreatic fluid. α-Amylase from hog pancreas has been used:in the in vitro digestion system to study the hydrolysis of pea globulinsin vitro α-amylase inhibition studyto prepare digestive juice (salivary juice) for the in vitro model of the human di
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Pancreatic α-amylase is produced by the pancreatic acinar cells and released into the duodenum. It is a major molecule of pancreatic fluid. α-Amylase from hog pancreas has been used:in the in vitro digestion system to study the hydrolysis of pea globulinsin vitro α-amylase inhibition studyto prepare digestive juice (salivary juice) for the in vitro model of the human di
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Caractéristiques
- Certification
- RUO
- Code douanier
- 35079090
- Numéro CAS
- 9000-90-2
- Référence fabricant
- 10080-25G
- Nomenclature CHU
- 18.551
- Vendu par
- 25 g
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Code à barre
- oui
- Référence distributeur
- 10080-25G
- Nomenclature DGOS
- LD10AOOO
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Libellé produit fabricant
- A-amylase from from hog pancreas activi 25g
- Marquage CE DIV
- non
- Nomenclature INSERM
- NA.NA54
- Nomenclature IRSN
- 273
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Etat
- solide
- Nomenclature CNRS
- NA54
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Nomenclature Nacres
- NA.54
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Soumis à carboglace
- oui
- Température de transport
- Ice
- Quantité
- N/A
- Reprise en cas d’erreur client
- non