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Pepsin from porcine gastric mucosa 250 mg

Réf. UGAP : 3749711 Réf. Fournisseur : P6887-250MG Réf. Constructeur : P6887-250MG
Pepsin from porcine gastric mucosa 250 mg
Pepsin from porcine gastric mucosa 250 mg
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Points clés

Pepsin from porcine gastric mucosa, lyophilized powder, >=3,200 units/mg protein Pepsin from Sigma has been used along with other enzymes for the determination of enzyme-resistant starch (RS) in bread. It has also been used to simulate in vitro gastrointestinal digestion of pea or whey protein isolates.

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Garantie

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Description

Pepsin from porcine gastric mucosa, lyophilized powder, >=3,200 units/mg protein Pepsin from Sigma has been used along with other enzymes for the determination of enzyme-resistant starch (RS) in bread. It has also been used to simulate in vitro gastrointestinal digestion of pea or whey protein isolates.

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Caractéristiques

Nomenclature Nacres
NA.54
Référence fabricant
P6887-250MG
Type d’application
diagnostic assay manufacturing
Délai de péremption à la date de livraison
12 mois
Soumis à carboglace
oui
Marque
SIGMA-ALDRICH
Numéro CAS
9001-75-6
Fournisseur
SIGMA ALDRICH CHIMIE
Libellé produit fabricant
Pepsin from porcine gastric mucosa 250mg
Type de coloration
white to off-white
Vendu par
250 mg
Nomenclature IRSN
273
Etat
lyophilisé
Nomenclature DGOS
LD10AOOO
Lieu de stockage
France et Allemagne
Code douanier
35079090
Nomenclature INSERM
NA.NA54
Température de conservation (°C)
-20 °C
Code à barre
oui
Référence distributeur
P6887-250MG
Température de transport
Ice
Certification
RUO
Quantité
N/A
Nomenclature CEA
SGP01
Nomenclature CNRS
NA54
Nomenclature CHU
18.551
Marquage CE DIV
non
Reprise en cas d’erreur client
non