Peroxidase from horseradish,type i ess 5 KU
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Points clés
Horseradish peroxidase is isolated from horseradish roots (Amoracia rusticana) and belongs to the ferroprotoporphyrin group of peroxidases. HRP is a single chain polypeptide containing four disulfide bridges. It is a glycoprotein containing 18% carbohydra Peroxidase from horseradish has been used:in fecal starch analysisto measure plasma glucose levels by Trinder methodto incubate feruloylated arabinoxylan fractions and also to evaluate oxidative couplingin the detection of
Ce produit est à destination de la recherche uniquement.
Garantie
Garantie 0 Mois
Description
Horseradish peroxidase is isolated from horseradish roots (Amoracia rusticana) and belongs to the ferroprotoporphyrin group of peroxidases. HRP is a single chain polypeptide containing four disulfide bridges. It is a glycoprotein containing 18% carbohydra Peroxidase from horseradish has been used:in fecal starch analysisto measure plasma glucose levels by Trinder methodto incubate feruloylated arabinoxylan fractions and also to evaluate oxidative couplingin the detection of
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Caractéristiques
- Nomenclature Nacres
- NA.54
- Délai de péremption à la date de livraison
- 12 mois
- Soumis à carboglace
- oui
- Marque
- SIGMA-ALDRICH
- Fournisseur
- SIGMA ALDRICH CHIMIE
- Référence distributeur
- P8125-5KU
- Nomenclature IRSN
- 273
- Etat
- lyophilisé
- Température de conservation (°C)
- 2-8 °C
- Vendu par
- 5 ku
- Nomenclature DGOS
- LD10AOOO
- Référence fabricant
- P8125-5KU
- Code douanier
- 35079090
- Lieu de stockage
- France et Allemagne
- Nomenclature INSERM
- NA.NA54
- Code à barre
- oui
- Température de transport
- Ice
- Numéro CAS
- 9003-99-0
- Certification
- RUO
- Libellé produit fabricant
- Peroxidase from horseradish,type i ess 5ku
- Quantité
- N/A
- Nomenclature CEA
- SGP01
- Nomenclature CNRS
- NA54
- Nomenclature CHU
- 18.551
- Marquage CE DIV
- non
- Reprise en cas d’erreur client
- non